Un tanar de 23 de ani din Preutesti si-a violat fosta concubina pe marginea drumului, apoi a fugit de acasa


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 23 de ani din localitatea Preuteşti, judeţul Suceava, este căutat de poliţişti, după ce acesta şi-a violat fosta parteneră de viaţă, o localnică de 22 de ani, apoi a dispărut de acasă.

Din datele pe care le deţinem totul s-a petrecut luni seară în jurul orelor 18:00 pe când victima se deplasa cu ajutorul unui atelaj hipo spre localitatea Basarabi, timp în care a fost ajunsă din urmă de un alt faeton în care se afla fostul ei concubin.

Supărat pe faptul că s-au despărţit, violatorul s-a gândit să-i dea tinerei o lecţie, aşa că după ce a blocat mijlocul de transport al victimei, a tras-o jos din faeton şi a dus-o în apropierea drumului, unde a întreţinut raport sexual normal, fără consimţământul acesteia.

“Din cercetări s-a mai stabilit că, înaintea comiterii violului, victima a vorbit la telefon cu mama sa pentru a-i comunica că a fost acostată de fostul concubin, iar acesta i-a sustras telefonul mobil. După comiterea faptei, tânărul a dispărut de la domiciliu nefiind de găsit până la ora actuală, iar fata urmează să fie examinată medico-legal”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de