Politist din Siret, batut de doi tineri, pe cand se afla in timpul liber prin oras cu prietena


Intră acum și în grupul de

Un poliţist din Siret, judeţul Suceava, a fost bătut luni noapte de doi tineri din localitate supăraţi că unul dintre ei a fost nevoit să răspundă în faţa legii pentru faptele făcute cu ceva timp înainte, iar angajatul MAI a trebuit să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu.

Din declaraţiile purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, agentul de poliţie se afla în afara orelor de program, mergând cu prietena lui la un bar de pe raza localităţii.

În jurul orelor 21:50, au părăsit localul iar poliţistul şi-a condus-o pe prietena sa, la autoturismul acesteia. “În acel moment, de autovehicul s-au apropiat doi tineri din Siret, ambii de 18 ani, care i-au reproşat polițistului faptul că, la o dată anterioară, cu ocazia îndeplinirii atribuțiunilor de serviciu, ar fi desfăşurat activităţi specifice împotriva unui dintre ei”, ne-a declarat Gabriel Panţiru.

Agentul nu a vrut să le dea importanţă tinerilor motiv pentru care nu a răspuns provocărilor discutând mai departe cu prietena sa. Atunci unul dintre tineri i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona capului, iar celălalt i-a adresat ameninţări şi injurii. “Suspecţii au fost prinşi şi conduşi la sediul Poliţiei Oraşului Siret, iar față de cele constatate, s-a procedat la sesizarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, pentru preluarea cazului în anchetă proprie”, a mai adăugat insp.princ. Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de