IPJ Suceava are sef nou. La conducerea inspectoratului a fost numit Marcian Colman


Intră acum și în grupul de

Începând cu data de 5 iunie 2012, prin Ordin al Ministrului Administrației și Internelor, la propunerea inspectorului general al Poliției Române, în condițiile legii, comisar șef de poliție Colman Marcian, șef Serviciu în cadrul Direcției de Ordine Publică din Inspectoratul General al Poliției Române, este împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Poliție al Județului Suceava.

Comisarul şef Colman Marcian este absolvent al Academiei de Poliţie „A.I.Cuza”, promoţia 1990 şi a urmat cursurile Academiei Internaţionale de Poliţie din Budapesta şi ale Colegiului Naţional de Apărare din acelasi an îndeplinind diverse funcţii de comandă în cadrul IGPR, ultima fiind de șef Serviciu în cadrul Direcției de Ordine Publică. Este căsătorit şi are 2 copii.

Decizia de numire la conducerea IPJ Suceava a venit după ce tot prin Ordin al Ministrului Administrației și Internelor, la data de 29 mai 2012, comisar-șef de poliție Todiruț Ioan-Nicușor, inspector șef al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, a fost delegat să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef în cadrul IPJ Călărași.


Intră acum și în grupul de