Locuitorii din Ilisesti, in numar mare la intalnirea cu Flutur


Intră acum și în grupul de

Candidatul PDL la președinția administrației județene sucevene, Gheorghe Flutur, a avut o întâlnire cu caracter electoral și cu locuitorii comunei sucevene Ilișești care s-au mobilizat în număr mare să vină să stea de vorbă cu acesta.

”Am venit la Ilișești cu mare bucurie și mă bucur că sunteți aici mai mult de jumătate de sat la întâlnirea cu noi. Am venit cu sufletul deschis la dvs. pentru că nu am venit aici nici prima dată, n-am venit numai în alegeri. Am venit la Ilișești și când ați avut necazuri, ați avut probleme și când ați început și terminat învestiții. Am fost aproape diriginte de șantier pe ruta asta a drumului național 17 care mi-a mâncat zilele și mie și dvs. cu constructorii și vreau să vă mulțumesc că astăzi v-ați mobilizat atât de mulți să stăm de vorbă”, a declarat Flutur la Ilișești.

El a făcut o trecere în revistă a marilor investiții realizate în județul Suceava în timpul mandatului său la șefia CJ și le-a cerut localnicilor să-i voteze și echipa de consilieri fără de care nu poate face nimic pentru locuitorii județului Suceava.


Intră acum și în grupul de