Nechifor il invita pe Flutur la o dezbatere televizata


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava

TEXT LIVE

“Fac apel la Flutur sa se mai relaxeze un pic. Un om din Cosna a fost batut crunt pe 5 iunie, la Dorna, cand vroia sa mearga la un eveniment public. Nu e singurul sucevean batut de PDL-isti. Au mai fost la Slatina, la Gemenea. Pana cand domnule Flutur?

Pana pe 10 iunie, va garantez asta. Va astept maine la o dezbatere televizata, daca sunteti barbat. Sa discutam despre proiecte. Trebuie sa plecati in opozitie ca sa invatati sa va purtati.

Flutur e un mincinos. Am spus luni ca sunt nevoit sa folosesc un elicopter. A costat 1258 euro. Nu folosesc masinile CJ ca sa fac campanie.

Flutur acuza pe unde apuca ca platesc 15.000 de euro pe ora. Am impresia ca folosea alte servicii cand zbura la aviara. Pentru el a costat 43 de milioane de euro. Il dau in judecata pentru inselaciune si pentru calomnie. Actiunea are si daune interese si ii cer prin actiune penala 28742 euro pe care ii dau la Rasca.

Flutur e disperat. Asta o vedem cu totii. A ajuns sa faca campanie si in licee. Lanseaza acum dezinformarea ca va scoate camerele de la BAC. Flutur a dat legea prin care s-au montat camere de luat vederi pentru ca a vrut sa arate ca toti copiii de romani sunt hoti si scoala scoate doar tampiti. Acum lanseaza ideea ca PSD se opune sa construiasca podul de la Roscani, contractat de el. Flutur e responsabil de podul ala. Sa ii fie clar.

Maine vom avea un eveniment foarte important pentru Suceava. La sediul CCI Suceava il vom avea pe secretarul de stat Achim Irimescu si vom discuta noua politica agricola.

Ministerul Educatiei a trimis la Suceava noua microbuze scolare care vor ajunge acolo unde existau cereri depuse. Nu se va tine cont de culoarea politica a primarului.”


Intră acum și în grupul de