Ion Lungu: „Doar unirea celor doua echipe de fotbal de la Suceava va aduce performanta in Liga a II-a” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Ocupantul fotoliului de primar al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, este de părere că pentru a se face performanţă in Liga a II-a a Campionatului intern de fotbal echipele sucevene trebuie să găsească o soluţie de a se uni.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, primarul în exerciţiu, Ion Lungu, a ţinut să felicite echipa Rapid CFR Suceava pentru performanţa realizată şi promovarea în eşalonul secund al fotbalului românesc, dar a afirmat că rezultate bune vor fi obţinute doar prin unirea celor două loturi de valoare apropiată.

„Din punctul meu de vedere, cred trebuie să găsim o soluţie să unim forţele fotbalului sucevean. Trebuie să spunem foarte clar că nici cei de la Sporting nu sunt cu nimic mai prejos faţă de Rapid CFR, au o echipă bună şi contopind formaţiile vom reuşi să facem un lot foarte bun pentru Liga a II-a şi sper ca acest lucru să se întâmple, sper să aibă maturitatea să se unească într-o singură echipă pentru a nu mai fi nevoiţi să apelăm la transferuri care înghit o mare parte din banii cluburilor şi uneori confirmă iar alteori nu”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de