Nepoata de la Suceava a lui Basescu, la un pas de divort. Detalii aici


Intră acum și în grupul de

În timp ce Elena, fiica sa cea mică, are gânduri de măritiş, nepoata de la Suceava a preşedintelui Traian Băsescu e la un pas de divorţ. Conform unor apropiaţi ai familiei, tânăra s-a mutat recent, cu tot cu fetiţa sa, în casa părintească.

Potrivit unor surse, Alina Petrescu (32 de ani) vrea să pună punct căsniciei după şase ani de mariaj cu alesul inimii, Costel (33 de ani), angajat al Jandarmeriei. Deşi au făcut eforturi să se înţeleagă, de dragul fiicei lor în vârstă de 3 ani, se pare că o împăcare nu a mai fost posibilă.

Cea care a decis separarea ar fi fost Alina, care şi-a luat fiica şi s-a mutat în casa părintească din cartierul Burdujeni, alături de mama, Stela Andruşcă, şi de bunicul ei, Gheorghe Andruşcă. Mama Alinei e sora Mariei, soţia preşedintelui Băsescu.
Surse apropiate familiei susţin chiar că în luna aprilie, la înmormântarea Aurorei Andruşcă, soacra preşedintelui, cei doi au apărut împreună la funeralii doar formal, pentru că divorţul era deja în plan.

Apropiaţii familiei ne-au povestit că Alina îl consideră vinovat pe soţul ei, care nu s-ar ocupa de familie, ci preferă să piardă vremea, dar şi banii, la jocuri de noroc. De cealaltă parte, Costel Petrescu nu a vrut să recunoască separarea de soţia sa. Mai mult, acesta le-ar fi povestit colegilor săi că are probleme în căsnicie, dar ar fi spus că este dispus să facă orice pentru a evita divorţul de Alina.

Sursa: Libertatea.ro


Intră acum și în grupul de