Primaria Suceava a prelungit programul Biroului de Evidenta a Persoanelor (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Cine nu are toate actele în regulă pentru a putea participa pe data de 10 iunie la scrutinul electoral pentru desemnarea conducerilor administrative ale municipiului şi judeţului Suceava trebuie să se grăbească să şi le facă dacă vrea să voteze.

Este vorba despre sucevenii care nu au încă sau şi-au pierdut cartea de identitate (C.I.) fără de care nu-şi vor putea exercita dreptul de a vota.

În acest sens, conform afirmaţiilor făcute de primarul în exerciţiu al municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de miercuri, administraţia locală a venit în sprijinul cetăţenilor aflaţi în necaz prelungind programul zilnic de funcţionare al Biroului de Evidenţă a Persoanelor. În plus, acesta va lucra şi pe parcursul zilelor de sâmbătă şi chiar şi duminică până la închiderea secţiilor de votare.

„Vrem să venim în sprijinul locuitorilor care din diferite motive nu şi-au făcut până acum cartea de identitate ori au pierdut-o sau le-au fost furate actele şi am decis prelungirea programului de lucru la Biroul de Evidenţă a Persoanelor. În plus, pe parcursul zilei de sâmbătă acesta va funcţiona între orele 08:00 – 16:00, iar duminică Biroul va fi deschis toată ziua până la închiderea urnelor, adică între orele 08:00 – 21:00”, a declarat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de