Nechifor: Ministrul Lucian Isar va fi prezent, vineri seara, la o dezbatere, la CCI Suceava


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul PSD Suceava

Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava

TEXT LIVE:

“Maine seara vom avea o dezbatere interesanta la Suceava, la CCI, de la ora 20.00, unde va fi prezent ministrul Lucian Isar. Suntem interesati sa crestem PIB-ul judetului. Nu stiu daca altii se pricep prea mult la economie, dar ca viitor presedinte de CJ, sunt interesat sa crestem PIB.

Vom face lobby la Guvernul Romaniei ca DN 17 B, DN 18, Sabaoani-Siret sa fie rapid modernizate.

La aeroport, nu ai unde sa pui benzina. La Floreni, aeroportul de acolo va fi o prioritate pentru ca vrem ca de la Dorna si la Dorna sa se poata ajunge si pleca cu avioane mici.

Planul nostru e de asociere pe localitati in functie de produsul agricol al zonei. Vom propune proiecte directionate pe produs pentru piete anume.

Pentru ca Flutur si Funeriu si-au batut joc de USV, ne vom preocupa de Universitatea din Suceava in perioada urmatoare. Au adus-o la podea cei doi. Eu cred foarte mult ca trebuie valoare adaugata prin oameni inteligenti. Cu asta vrem sa inchidem contractul cu judetul Suceava.

Cred ca varianta in care USL va castiga alegerile locale va fi varianta corecta, pentru ca ora exacta se da de la Bucuresti, unde premier e Victor Ponta.

Flutur se preocupa foarte mult sa vopseasca asfaltul negru ca sa para ca e turnat proaspat. Sunt comune intregi unde face acest lucru. Asta e abordarea lui. Ce a facut Flutur e o rusine pentru toata lumea. Stiu sa minta, sa fure si sa pacaleasca. Nu ii mai lasam de data asta.”


Intră acum și în grupul de