Administratorul unei scoli din localitatea Scheia, judetul Suceava, lasat inconstient de un elev in statia de autobuz


Intră acum și în grupul de

Administratorul unei unităţi de învăţământ de pe raza localităţii Şcheia, judeţul Suceava, un sucevean în vârstă de 44 de ani, a fost găsit joi după-amiază inconştient în staţia de autobuz situată vis-a-vis de sediul Primăriei comunei.

Potrivit datelor puse la dispoziţie de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, bărbatul le-a spus organelor de ordine ajunse la faţa locului că a fost bătut chiar de unul dintre elevii şcolii unde lucrează.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că administratorul unităţii educaţionale l-ar fi identificat în jurul orei 14:00, în curtea şcolii, pe un localnic de 14 ani, elev, pe care l-ar fi lovit cu palma în zona capului, după care ulterior l-ar fi dus către uşa de acces în şcoală, iar aici l-ar fi lovit din nou.

„Elevul a părăsit perimetrul şcolii, iar administratorul l-a urmat adresându-i injurii şi cuvinte jignitoare, încercând să-l lovească. La un moment dat, ajunşi în staţia de transport public de lângă şcoală, minorul l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe bărbat, fiind de ajuns pentru ca acesta să se prăbuşească la pământ, iar agresorul a fugit către domiciliu, unde a fost identificat de poliţie”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Victima a fost preluată de o ambulanţă şi transportată la UPU a Spitalului Judeţean Suceava, unde după acordarea îngrijirilor medicale, a fost externată, în cauză continuându-se cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”.


Intră acum și în grupul de