Flacarile au furat un suflet in miez de noapte in municipiul Radauti, judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Durere enormă în miezul nopţii de joi spre vineri în localitatea Rădăuţi, judeţul Suceava, după ce o locuinţă particulară a fost cuprinsă de flăcări.

Alarma a sunat prelung la Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, în jurul orelor 01:50, la faţa locului deplasându-se două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea incendiului.

Potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul ISU Suceava, plt.maj. Alin Găleată, la sosirea militarilor, flăcările ardeau în interiorul dormitorului, existând pericolul de propagare la întreaga casă şi la anexele gospodăreşti.

În locuinţă se afla o femeie în vârstă de 92 de ani pe care fiica acesteia, de 52 de ani, a încercat să o salveze, dar a fost împiedicată de flăcări. Din nefericire, bătrâna a ars de vie, iar fiica a suferit arsuri la nivelul mâinilor şi al feţei.

“Paramedicii SMURD au acordat femeii primul ajutor medical după care au transportat-o la Spitalul Municipal prntru tratament de specialitate, iar incendiul a fost lichidat la ora 2:40, nu înainte ca flăcările să înghită obiectele de mobilier, materiale textile, planşeul camerei, pe o suprafaţă de 10 mp, şi aproximativ 20 mp din acoperişul casei”, ne-a declarat Alin Găleată.

Din primele cercetări, incendiul a izbucnit de la o lumânare lăsată aprinsă şi lăsată nesupravegheată.


Intră acum și în grupul de