Alegerile din judetul Suceava vor fi pazite de peste 1.000 de politisti, jandarmi si cadre ISU


Intră acum și în grupul de

Peste 1.000 de cadre ale Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) vor asigura pe parcursul zilei de duminică, 10 iunie 2012, buna desfăşurare a activităţii secţiilor de votare amenajate la nivelul judeţului Suceava.

Potrivit informaţiilor oferite de Centrul Judeţean de comunicare Suceava, prin purtătorul de cuvânt al acestuia, insp.princ. Gabriel Panţiru, „mai mult de 1.000 de cadre din toate structurile MAI vor asigura măsurile de ordine în zona secţiilor de votare pentru prevenirea incidentelor de orice natură”.

Pe raza judeţului Suceava, sunt organizate 538 de secţii de votare, paza lor fiind asigurată de peste 500 de poliţişti, 180 de jandarmi, 80 de poliţişti de frontieră, 220 de pompieri şi mai mult de 80 de cadre de la alte structuri ale MAI.

De asemenea circa 360 de poliţişti şi 70 de jandarmi vor fi pregătiţi în ziua alegerilor pentru a menţine ordinea şi liniştea publică, la nivelul IPJ Suceava fiind formate 24 de echipe operative ce vor soluţiona toate sesizările referitoare la procesul electoral.


Intră acum și în grupul de