Furt cu iz suspect la sediul unei societati comerciale din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

Organele de ordine din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava trebuie să dezlege misterul dispariţiei a 102 milioane de lei vechi din sediul unei societăţi comerciale care îşi derulează activitatea pe raza municipiului reşedinţă de judeţ.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, cercetările au fost demarate după ce pe parcursul zilei de vineri, s-a primit o plângere chiar din partea administratorului unităţii economice cu privire la dispariţia banilor.

Furtul ridică semne de întrebare pentru oamenii legii deoarece în urma cercetării la faţa locului s-a stabilit că uşa principală, prevăzută cu sisteme de închidere, nu prezintă urme de forţare, iar dintr-o casetă metalică cu cifru, ce nu prezintă nici ea semne că ar fi fost forţată pentru deschidere, aflată într-un dulap din biroul societăţii, a fost sustrasă suma de 10.200 lei.

În plus nici geamurile de la clădirea sediului unităţii comerciale nu prezintă urme de forţare, iar în birouri nu există urme de răvăşire şi nu se reclamă sustragerea altor bunuri sau valori.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.


Intră acum și în grupul de