Sucevenii se ingramadesc sa depuna bilete la tombola lui Baisanu, ce are ca premiul cel mare un autoturism Dacia Logan (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Sucevenii care și-au exprimat votul la alegerile locale de duminică stau, pe trei rânduri, la coadă, pentru a depune bilete la tombolă organizată de PNL Suceava, în speranţa că vor câştiga unul dintre cele 104 premii puse în joc. Unii dintre locuitorii municipiului au venit chiar cu taxi-ul pentru a depune bilete la tombolă, singurul punct de înscriere fiind organizat în zona centrală.

Responsabilul cu organizarea acestei tombole, Ovidiu Doroftei, a declarat că până la ora 15, au fost înregistrate aproximativ trei mii de bilete, iar la cozi sunt, în permanenţă, câteva sute de suceveni. El a menţionat că sucevenii care au votat vor putea să depună biletele până luni la ora 24.

PNL Suceava a iniţiat o tombolă cu 95.000 de bilete gratuite pentru locuitorii cu drept de vot ai municipiului Suceava, având 104 de premii, iar premiul cel mare este un autoturism Dacia Logan. Totodată, la tombolă se mai poate câştiga un concediu de şapte zile pe litoral, dar şi 102 de produse electronice şi electrocasnice.

La tombolă pot participa doar sucevenii care şi-au exprimat votul la alegerile de duminică. Organizarea acestei tombole fusese contestată de PDL şi PER la Biroul electoral municipal Suceava, care a decis să stopeze organizarea ei, dar Biroul electoral judeţean Suceava a infirmat decizia BEM şi a permis această tombolă.


Intră acum și în grupul de