Toyota Suceava, excelenta in servicii de tinichigerie-vopsitorie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Toyota Suceava a primit, marţi, recunoaşterea Toyota Motor Europe pentru îndeplinirea Standardelor Europene în Tinichigerie – Vopsitorie. Certificarea vine ca urmare a implementării programului „Toyota Customer Service Management (TSM)” şi a unei evaluări realizate de către Toyota Motor Europe la Toyota Suceava, timp de un an, începând cu luna ianuarie 2011.

Programul va fi extins astfel încât, până la finalul anului 2012, toate cele 19 ateliere de tinichigerie-vopsitorie Toyota de la nivelul ţării să fie certificate TSM Tinichigerie-Vopsitorie. Recunoaşterea standardelor internaţionale în materie de tinichigerie-vopsitorie se traduce în servicii şi reparaţii de calitate superioară, cu beneficii pentru clienţi şi pentru parteneri – asiguratori, furnizori şi reparatorii autorizaţi Toyota.

„Toyota are principii simple şi clare dupa care s-a ghidat de-a lungul vremii. Primul dintre acestea este respectul fata de clienti. Toate actiunile noastre au un singur obiectiv – acela de a garanta satisfacţie deplină pentru clienţii şi partenerii nostri. Prin certificarea pe care Toyota Suceava a primit-o astăzi, pentru îndeplinirea Standardelor Europene de Tinichigerie – Vopsitorie, asigurăm toti clientii Toyota că vor beneficia de servicii de inalta calitate la standardele globale Toyota”, a declarat Vlad Rebenciuc, Director General Toyota Suceava.

La nivel local, peste 250 de maşini trec lunar prin unitatea service Toyota, peste 75 dintre acestea necesitând reparaţii de tinichigerie-vopsitorie. Toţi reparatorii autorizaţi Toyota participă şi în programul european „Complete Customer Satisfaction (CCS)”, ce masoară gradul de satisfacţie a clienţilor. În atelierele în care programul TSM Tinichigerie – Vopsitorie abia a început, media scorurilor obţinute este de 89,1%. Prin comparaţie, la Toyota Suceava atelierul certificat TSM are rezultatul de 98%.

Pentru mai multe informaţii despre Toyota în România, vă rugăm accesaţi www.toyota.ro.


Intră acum și în grupul de