Alexandru Baisanu vrea vicepresedinte de CJ


Intră acum și în grupul de

Presedintele PNL Suceava, Alexandru Ștefan Băișanu, care a pierdut incă odată alegerile locale la Suceava în fața lui Ion Lungu (PDL), vizează un fotoliu în executivul județean sucevean.

Băișanu care a pierdut lupta directă cu Ion Lungu, lipsindu-i 1.197 de voturi pentru a ajunge primar al municipiului reședință de județ, nu vrea să se implice în conducerea Primăriei Suceava, unde ar putea obține cu lejeritate un fotoliu de viceprimar și țintește mult mai sus, la un fotoliu de vicepreședinte al Consiliului Județean Suceava.

Potrivit unor surse din interiorul PNL Suceava, o decizie privind candidaturile susținute pentru cele două funcții de vicepreședinți ai CJ va fi luată de conducerea USL Suceava, unde Băișanu este co-președinte.

Potrivit protocolului USL, o funcție de vicepreședinte al CJ revine PSD, iar cea de a doua PNL, iar Alexandru Băișanu a candidat atât pentru funcția de primar al Sucevei, de consilier local si de consilier județean, urmând a stabi în ce deliberativ va activa în următorul mandat.


Intră acum și în grupul de