Elevul care l-a facut dintr-un pumn KO pe administratorul scolii unde invata, lasandu-l inconstient intr-o statie de autobuz, a primit nota 3 la purtare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Elevul de 14 ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, care l-a lăsat inconştient pe administratorul unităţii de învăţământ unde urmează cursurile şi a fugit de la faţa locului a fost sancţionat cu media 3 la purtare.

Afirmaţiile aparţin şefului Inspectoratului Judeţean Suceava, Gheorghe Lazăr, care, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de marţi, a mai explicat că totuşi elevul nu va suferi prea mult deaorece nu va rămâne repetent întrucât are media 9 pe primul semestru şi astfel media generală este una care îi va permite promovarea.

Tot inspectorul şcolar general a mai adăugat că şi administratorul şcolii va fi sancţionat urmând ca această decizie să fie luată în urma finalizării anchetei derulate la nivelul ISJ cu privire la acest incident.

În paralel, a fost deschis un dosar penal şi de organele de ordine după ce, pe parcursul zilei de joi, administratorul unei unităţi de învăţământ de pe raza localităţii Şcheia, judeţul Suceava, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit inconştient în staţia de autobuz situată vis-a-vis de sediul Primăriei comunei.

Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că administratorul unităţii educaţionale l-ar fi identificat în jurul orei 14:00, în curtea şcolii, pe un localnic de 14 ani, elev, pe care l-ar fi lovit cu palma în zona capului, după care ulterior l-ar fi dus către uşa de acces în şcoală, iar aici l-ar fi lovit din nou.

Elevul a părăsit perimetrul şcolii, iar administratorul l-a urmat adresându-i injurii şi cuvinte jignitoare, încercând să-l lovească. La un moment dat, ajunşi în staţia de transport public de lângă şcoală, minorul l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe bărbat, fiind de ajuns pentru ca acesta să se prăbuşească la pământ, iar agresorul a fugit către domiciliu, unde a fost identificat de poliţie.


Intră acum și în grupul de