Ion Lungu: „Multumesc sucevenilor pentru votul acordat si pentru increderea pe care au avut-o in mine”


Intră acum și în grupul de

Primarul Ion Lungu in prima conferinta de presa din al treilea mandat

TEXT LIVE:

“Multumesc sucevenilor pentru votul acordat si pentru increderea pe care au avut-o in mine. Cred in proiectul care se cheama Zona metropolitana. Voi convoca Consiliul director pentru 29 iunie. Nu sunt modificari majore de primari alesi.

Voi avea un proiect de hotarare la prima sedinta a CL si va fi legat de Zilele Sucevei. Avem un parteneriat cu o firma de entertainment

Soseaua de centura intereseaza Suceava. Am convingerea ca indiferent de guvernare se va asigura finantarea. Voi discuta si cu conducerea CJ Suceava.

Am fost omul pacii si al dialogului. Ca primar voi face demersuri ca si pana acum ca sa o scoatem la capat si cu groapa de gunoi si cu soseaua de centura.

Sunt compatibil cu toata lumea. Nu am niciun fel de preferinta in ce priveste desemnarea viceprimarilor. Pana acum am dat dovada ca sunt un om care iubeste democratia. Eu nu am de gand sa fac razboi cu nimeni. Voi vrea sa conlucrez in CL cu toti.

Deocamdata, mai avem de terminat niste proiecte angajate. Nu am vazut in programul USL proiecte care sa fie foarte urgente si pe care sa trebuiasca sa le facem.

De la ADREM Invest nu am nici un semnal nou. Voi reveni cu o adresa la ei ca sa vedem ce se mai face cu noua centrala termica.

Eu am fost un om de administratie, mai putin de politica. Sucevenii mi-au aratat foarte clar ca trebuie sa ma ocup de administratie. Raman insa membru al PDL.”


Intră acum și în grupul de