Tanar de 30 de ani din Horodnic de Jos, bagat dupa gratii in baza unui mandat european de arestare


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 30 de ani din localitatea Horodnic de Jos, judeţul Suceava, a fost prins de poliţişti pe parcursul zilei de marţi şi băgat după gratii în baza unui mandat european de arestare.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, mandatul a fost emis de autorităţile judiciare italiene pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi răpire conform Codului Penal din peninsula europeană.

Tânărul a fost identificat în jurul prânzului pe raza localităţii de domiciliu şi a fost prezentată Curţii de Apel Suceava, după care a fost introdus în arestul IPJ Suceava, încarcerarea fiind dispusă pentru o perioadă de 5 zile.

Tot pe parcursul zilei de marţi, lucrătorii din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Bogdăneşti, l-au identificat la domiciliu pe un bărbat de 36 ani, din comuna Fântâna Mare, pe numele căruia Judecătoria Botoşani a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la 4 ani şi 10 luni pentru infracţiunile săvârşite. Şi acesta a fost reţinut şi introdus în arestul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de