La 18 ani, a ajuns in arestul politiei dupa ce a talharit o femeie de 60 de ani


Intră acum și în grupul de

La vârsta de doar 18 ani, un tânăr din localitatea Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a ajuns în arestul IPJ după ce a tâlhărit o bătrână de 60 de ani din acelaşi oraş.

Potrivit informaţiilor oferite de insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc marţi seară, în jurul orelor 18:30, în timp ce victima se deplasa pe jos pe aleea de acces spre două blocuri de pe strada Sirenei.

La un moment dat, a fost acostată din spate de o persoană necunoscută de sex masculin care i-a smuls de la gât lanţul de aur cu medalin în greutate de aproape 15 grame, după care a fugit.

„În urma măsurilor întreprinse de polițiști, autorul a fost identificat în persoana unui tânăr localnic, asupra căruia a fost găsit lănţişorul sustras. Faţă de acesta s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, fiind introdus în arestul IPJ Suceava, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă”, a declarat Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de