O fetita de 11 ani din Berchisesti, judetul Suceava, a scapat ca prin minune din mainile criminale ale unui consatean de 19 ani


Intră acum și în grupul de

O fetiţă de doar 11 ani din localitatea Berchişeşti, judeţul Suceava, a scăpat ca prin minune din mâinile unui consătean de 19 ani, aflat în stare de ebrietate.

Potrivit datelor obţinute de la IPJ Suceava, totul s-a petrecut pe parcursul zilei de joi când fata, elevă la unitatea de învăţământ din localitate, după terminarea cursurilor, în jurul orelor 16:00, se îndrepta către casă.

La scurt timp după ieşirea din curtea şcolii, minora a fost acostată de un tânăr pe care-l cunoaște doar din vedere, care se afla în stare avansată de ebrietate și folosind forța fizică a condus-o pe minoră până în cimitirul satului situat lângă drum.

Aici consăteanul a trântit-o pe fată la pământ, i-a aplicat mai multe lovituri și a legat-o la ochi cu o eșarfă, adresându-i diferite amenințări. Nu se ştie cu exactitate până unde ar fi mers tânărul, deoarece profitând de un moment de neatenţie a agresorului, minora a fugit, reușind să alerteze familiile din zonă.

În acel moment, se pare că băiatul s-a speriat și s-a ascuns, după care a părăsit locul faptei luând asupra sa ghiozdanul părții vătămate.

„Cu ocazia identificării învinuitului, un tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate, a fost găsit şi ghiozdanul fetei la domiciliul său. Concluziile medico-legale provizorii au stabilit că minora prezintă plăgi frontale suturate și tumefacție echimotică a piramidei nazale iar față de învinuit s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie”, ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Agresorul a fost încătuşat şi condus în arestul IPJ Suceava urmând să fie prezentat Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de