Un ucrainean de 34 de ani s-a intors pe jos acasa, dupa ce masina i-a fost confiscata in Vama Siret pentru trafic cu tigari (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Un ucrainean de 34 de ani a fost nevoit să se întoarcă acasă pe jos după ce vineri, în PTF Siret, judeţul Suceava, a rămas fără maşină, fiind prins de organele de control făcând trafic cu ţigări de contrabandă.

Potrivit datelor obţinute de la Compartimentul de informare publică din cadrul STPF Suceava, ucraineanul s-a prezentat în Vamă la volanul unui microbuz marca Mercedes Benz.

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali au efectuat un control amănunțit asupra persoanei şi mijlocului de transport în urma căruia s-au descoperit, ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în locaşuri special amenajate, un număr de aproape 4.000 de pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.

„Ţigările în valoare de circa 5.000 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării de către autoritatea vamală, care a sancţionat contravenţional şoferul cu amendă în valoare de 10.000 lei. Totodată autoturismul, cu valoare în vamă de 22.000 de lei, a fost reţinut în vederea confiscării, deoarece ţigările erau ascunse în locaşuri special amenajate”, ne-au mai comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de