Masina gasita de politisti abandonata joi in Bosanci, tapitata cu tigari de contrabanda, renegata de proprietarul acesteia


Intră acum și în grupul de

Autoturismul pe care organele de poliţie l/au găsit abandonat pe drumurile din localitatea Bosanci, judeţul Suceava, aparţine unui bărbat din Fălticeni care nu recunoaşte nimic cu privire la implicarea maşinii sale în traficul cu ţigări.

După ce autovehiculul a fost identificat ca fiind abandonat pe raza localităţii, organele de ordine au continuat cercetările, mijlocul de transport fiind sigilat şi ridicat de la faţa locului. Potrivit IPJ Suceava, vineri, a fost identificat proprietarul acestuia, un bărbat de 43 de ani din municipiul Fălticeni, judeţul Suceava care a fost invitat să participe la deschiderea mașinii, însă acesta nu s-a prezentat și a declarat că nu deține cheia autoturismului, deoarece fix în ziua în care a fost găsită, ar fi încredinţat-o spre folosinţă unei cunoştinţe din județul Brașov.

După desigilarea maşinii, în interiorul autoturismului sub bancheta dislocată, polițiștii au găsit nu mai puţin de 62 de cartușe țigări, iar în portbagaj alte circa 230 de cartușe țigări, toate cu timbru extracomunitar, în valoare totală de peste 230 de milioane de lei vechi.

„În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă cercetările fiind continuate de lucrătorii Secției nr.2 Poliție Rurală Bosanci” ne-a declarat insp. Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de