O intreaga familie spulberata, pe cand stateau la poarta din fata casei, de un sofer neatent si mult prea grabit


Intră acum și în grupul de

Un grav accident de circulaţie a fost înregistrat vineri după-amiază pe raza localităţii Brăieşti, comuna Cornu Luncii, judeţul Suceava, când o întreagă familie care stătea de vorbă pe banca din faţa casei a fost lovită în plin de o maşină scăpată de sub control.

Verificările efectuate de poliţiştii sosiţi la faţa locului au stabilit că vinovat de producerea incidentului rutier este un conducător auto de 61 de ani, din municipiul Fălticeni, posesor al permisului din 1991.

Conform IPJ Suceava, şoferul se deplasa cu autoturismul din dotare, în jurul orelor 17:30, pe DN 2E, în interiorul localităţii Brăieşti, dar din cauza vitezei mult prea mari şi a neatenţiei în timpul conducerii a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un podeţ prevăzut cu o bancă pe care se aflau 4 persoane.

Impactul a fost atât de puternic încât în urma acestuia un bărbat de 38 de ani şi-a pierdut viaţa pe loc, două femei, una de 71 de ani şi cealaltă de 49 au fost accidentate grav iar o tânără de 33 de ani s-a ales cu răni ceva mai uşoare.

Conducătorul auto folosea centura de siguranţă şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de