Doi batrani accidentati grav in tot atatea accidente rutiere petrecute duminica


Intră acum și în grupul de

Doi bătrâni s-au transformat pe parcursul zilei de duminică în victimele unor accidente de circulaţie, care au avut loc pe drumurile publice de pe raza judeţului Suceava.

Potrivit informaţiilor obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, primul incident rutier a avut loc în jurul orelor 13:50, în interiorul localităţii Rădăşeni, pe DN 2E. Aici, un şofer de 35 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea autoturismul proprietate, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a unui moped condus de un bătrân de 68 ani, din comuna Mălini şi care semnaliza corespunzător pentru un viraj la stânga, a intrat în coliziune cu acesta, după care cu gardul unui locuinţe particulare, iar apoi frontal cu un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului, bătrânul de pe moped a fost accidentat grav chiar dacă purta cască de protecţie, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care ambilor participanţi la traficul rutier li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, dar în jurul orelor 17:00, IPJ Suceava a fost sesizat prin numărul de urgenţă 112’, despre faptul că la intersecţia străzilor „Ştefan Tomşa” cu „Cuza Vodă” din oraşul Solca, s-a produs un alt eveniment rutier soldat cu o victimă.

Cercetările efectuate de poliţişti au stabilit că vinovat de producerea evenimentului rutier este un bătrân de 76 de ani din localitatea Poieni Solca, judeţul Suceava. Acesta, în timp ce conducea autoturismul pe strada „Ştefan Tomşa” spre centrul oraşului, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de la reţeaua electrică, accidentându-se grav.

Şoferului i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi totodată s-a ales cu dosar penal ce urmează a fi soluţionat procedural.


Intră acum și în grupul de