Acasă Actualitate Vacanta all inclusive in Dubai pusa la bataie de Iulius Mall a...

Vacanta all inclusive in Dubai pusa la bataie de Iulius Mall a fost castigata de o suceveanca. Afla aici despre cine este vorba


Intră acum și în grupul de

Cu un singur talon depus în urnă, suceveanca Maria Albu, în vârstă de 44 de ani, administrator la o firmă din municipiu, a câştigat la Iulius Mall o incredibilă vacanţă de 5 stele: un sejur all inclusive în Dubai, cu 7 zile de cazare la hotelul de 5 stele Jabel Ali, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, Maria Albu va pleca, în scurtă vreme, cu soţul, în Dubai. „Un vis la care nici nu visam. Va fi cu siguranţă vacanţa vieţii mele”, a spus emoţionată norocoasa câştigătoare, care a depus în urna campaniei doar un singur talon.
„Între 1 şi 17 iunie 2012, alţi 3.500 de clienţi Iulius Mall Suceava au fost răsplătiţi cu premii pentru cumpărăturile făcute. Aceştia au primit: vouchere de cumpărături, şedinţe de bronzat, cosmetice, îngheţată sau răcoritoare.



Trei câştigători şi pentru << Picnicul de 5 stele >> oferit de Iulius Mall pe Facebook. În fiecare săptămână, cea mai bună fotografie care a ilustrat o ieşire alături de prieteni, a fost premiată. Marius Cristinel Ichim (din Suceava), Gabriela Strugariu (din Frasin) şi Adriana Racoviţă (din Suceava) au primit câte un set de picnic în valoare de peste 200 lei (grătar, colecţie de condimente rustice, şorţ, cleşte şi alte ustensile pentru grătar, dar şi un hamac). Cu Iulius Mall, vara şi vacanţa sunt de 5 stele!”, se arată în document.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version