Ion Lungu: „In acest mandat voi acorda o importanta deosebita culturii” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat miercuri, la vernisajul expoziţiei de artă plastică “Dobrogea, pitoresc şi exotism la ţărmul Mării Negre”, găzduită de Muzeul de Istorie din municipiu, că în al treilea mandat la şefia administraţiei locale va acorda o importanţă deosebită culturii.

“Având în vedere că precedentele două mandate au fost marcate de foarte multe lucrări de investiţii, astăzi oraşul trebuie să capete contur. Avem în schimb restanţe la activitatea culturală. Nu fac promisiuni deşarte, însă în acest mandat voi da o importanţă deosebită culturii. Din păcate, cultura este una dintre activităţile sacrificate în această perioadă de criză economică, şi de aceea în calitate de primar al municipiului Suceava, împreună cu Consiliul Judeţean şi cu Muzeul Bucovinei, voi face tot ce voi putea pentru a aduce activitatea culturală din oraşul nostru acolo unde îşi merită locul”, a declarat Ion Lungu.

În acest sens, edilul-şef sucevean a amintit că în scurt timp, în Suceava, vor funcţiona Centrul Cultural Bucovina şi Centrul Tradiţiilor Populare care vor fi finalizate în acest an. “Vom avea, aşadar, infrastructură pentru cultură pe lângă celelalte clădiri ale Muzeului Bucovinei”, a ţinut să sublinieze Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de