In stare grava la spital, dupa ce un perete de piatra s-a prabusit peste el


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 49 de ani a scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce, marţi după-amiază, a fost înghiţit de un perete de piatră.

Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul a avut loc în jurul orelor 14:30, pe când omul, angajat la o societate comercială din Bucureşti, cu punct de lucru în comuna Dorna Arini, în funcţia de excavatorist la o carieră de exploatare a pietrei de pe raza localităţii Sărişoru Mic, în locul numit „Ţancuri”, comuna Şaru Dornei, judeţul Suceava, efectua activităţi de deschidere a unei trepte în carieră, iar din peretele stâncii cu o înălţime de aproximativ 12-15 metri din apropierea excavatorului, s-a desprins malul superior din piatră, care a căzut pe cabina utilajului.

Îngroziţi de cele întâmplate, colegii de muncă au sunat de urgenţă la 112 la faţa locului deplasându-se un echipaj de descarcerare aparţinând detaşamentului de pompieri Vatra Dornei care au reuşit după aproape o oră să-l elibereze pe om de sub malul de piatră şi pământ.

„Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au acordat primele îngrijiri medicale, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul de fracturi deschise cu strivire la ambele gambe şi şoc post traumatic”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Fiind vorba despre un accident de muncă, organele de poliţie au sesizat ITM Suceava pentru efectuarea verificărilor de specialitate, iar în cauză s-a întocmit dosar penal, în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs accidentul.


Intră acum și în grupul de