Camera de Comert si Industrie Suceava va gazdui cel mai mare targ de locuri de munca din Bucovina – “Expo Jobs Bucovina”


Intră acum și în grupul de

La sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava (CCISV) va avea loc miercuri, 27 iunie 2012, de la ora 09:00, deschiderea celui mai mare târg de locuri de muncă din Bucovina – “Expo Jobs Bucovina”, informează Biroul de presă din cadrul instituţiei.

Potrivit sursei citate, în cadrul evenimentului, vor fi prezente peste 25 cele mai importante companii din Bucovina, care vor oferi peste 90 de locuri de munca atat din tara cat si din strainatate. Dintre ele putem enumera: Egger Romania, Groupama, Loial Impex, Generali Asigurari, Continental Hotels, Centrul de Cariera Krevin, Best Western Bucovina – Club de Munte, Auto Schunn, Carrefour, Easy Call, Allianz Tiriac, Revine Impex, Taco Loco, Modin, Fontur, Nereida, Nord Scala si multe altele.

”Cea de-a doua ediţie a Expo Jobs Bucovina este organizată de Camera de Comerţ şi Industrie Suceava, în parteneriat cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava, Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava şi Universitatea << Ştefan cel Mare >> Suceava, în perioada 27 – 28 iunie 2012, şi va putea fi vizitată zilnic între orele 09:00 – 18:00.

Acest eveniment este realizat cu scopul de a pune la dispoziţia participanţilor personal având calificare conform cerinţelor, iar potenţialilor angajaţi locuri de muncă potrivite cu pregătirea lor profesională. Mai multe informaţii despre manifestare puteţi găsi pe www.ccisv.ro/jobs”, mai arată sursa citată.


Intră acum și în grupul de