Lovit cu sapa in cap pentru ca a vrut sa recupereze o minge din curtea straina


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 24 de ani din localitatea Arbore, judeţul Suceava, s-a ales cu o sapă în cap pentru că a sărit în curtea vecină să recupereze o minge de fotbal.

Potrivit datelor pe care le deţinem, incidentul a avut loc miercuri după amiază, în jurul orelor 16:30, pe când victima se afla pe strada Dispensarului din localitate, jucând tenis cu alte persoane, iar din neatenţie, a trimis mingea în livada locuinţei unui consătean de 76 de ani.

„Proprietarul, aflându-se în livadă la prăşit, l-a surprins pe tânăr în timp ce a sărit gardul în livadă, fără acordul său, pentru a recupera mingea, lovindu-l cu sapa în zona capului”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

În urma leziunilor suferite, tânărul a ajuns pe patul de spital la unitatea medicală din Rădăuţi, cu diagnosticul de fractură piramidală nazală, plagă contuză piramidă nazală, hematom frontal, necesitând pentru vindecare 20-30 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, la Spitalul municipal Rădăuţi, s-a prezentat şi bătrânul care în încercarea de a scăpa de vină a declarat că a fost lovit cu pumnul de către tânăr.

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, bătrânul fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, iar tânărul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire”, a mai adăugat Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de