Acasă Actualitate Un barbat de 43 de ani s-a ales cu o sticla in...

Un barbat de 43 de ani s-a ales cu o sticla in cap pe fondul unei dispute politice


Intră acum și în grupul de

O dispută pe teme politice dintre doi consăteni din Stamate, comuna Fântânele, s-a terminat rău, joi seară, pentru unul dintre ei, în vârstă de 43 de ani.

Potrivit datelor obţinute de la purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, incidentul a avut loc în jurul orelor 21:30, când între victimă şi agresor, un bărbat de 42 de ani a izbucnit un conflict spontan pe când se aflau într-un local din sat.



Divergenţele de opinie pe teme politice s-au transformat repede în agresiuni, iar victima a fost lovită de cealaltă persoană cu o sticlă în cap.

„La fața locului s-a deplasat o ambulanță care i-a acordat primele îngrijiri medicale și l-a transportat pe bărbat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Judeţean Suceava, în vederea efectuării de investigații medicale, ocazie cu care i s-a stabilit diagnosticul de traumatism cranio-facial produs prin agresiune şi scurtă pierdere a stării de conștiință”, ne-a declarat Gabriel Panţiru care a adăugat că omul a depus plângere penală împotriva consăteanului sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovire sau alte violențe”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună procedural.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version