Doua persoane decedate si alte doua in spital din cauza unei soferite de 21 de ani


Intră acum și în grupul de

Două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte două au ajuns pe patul de spital în urma unui grav accident de circulaţie petrecut vineri, în jurul orelor 11:00, pe DJ 209J, în afara localităţii Arbore, judeţul Suceava.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, vinovată de producerea incidentului rutier este o tânără şoferiţă de 21 de ani din municipiul Rădăuti, care în timp ce conducea autoturismul, s-a angajat în depăşirea unui alt autovehicul, care circula în aceeaşi direcţie de mers.

Din cauza neadaptării vitezei de deplasare la un drum acoperit cu piatră, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat în derapaj lateral, acroşând două femei, una de 60 şi cealaltă de 67 de ani, aflate în afara părţii carosabile pe acostamentul din partea stângă.

După ce le-a spulberat pur şi simplu pe bietele femei maşina tinerei şi-a continuat deplasarea până ce s-a izbit de un copac din partea stângă a drumului.

În urma accidentului a rezultat decesul persoanelor de pe acostament şi rănirea uşoară a conducătoarei auto. Totodată alte două persoane, una de 20 de ani şi cealaltă de 59 de ani, aflate în autoturism, au ajuns pe patul de spital al unităţii medicale din municipiul Rădăuţi.

Conducătoarea auto nu a fost testată cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, însă i s-au recoltat probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de