Catalin Nechifor nu va prelua biroul lui Gheorghe Flutur, ci al lui Vasile Ilie


Intră acum și în grupul de

Biroul pe care fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, l-a folosit pe perioada mandatului său de patru ani, şi la a cărui intrare est montată o poartă bucovineană, nu va fi preluat de noul şef al administraţiei judeţene sucevene, Cătălin Nechifor. Acesta a anunţat după prima şedinţă a Consiliului Judeţean, care a avut loc în cursul zilei de ieri, că biroul său de preşedinte va fi la parterul Palatului Administrativ. Nechifor va folosi biroul în care şi-a desfăşurat activitatea fostul vicepreşedinte al CJ Suceava, Vasile Ilie.

„Am luat această decizie din motive de transparenţă decizională. Vreau să fiu cât mai aproape de cei care vor veni către Consiliul Judeţean Suceava. Vom avea o altă abordare, în sensul creării unei structuri gen << open space >>, cu toţi consilierii care vor sta aproape de mine, pentru că vreau să decidem repede şi să oferim soluţii urgente pentru a nu plimba oamenii dintr-o parte în alta”, a declarat Cătălin Nechifor.

El a precizat că amenajările la noul birou vor fi minime, astfel încât să fie cheltuiţi foarte mulţi bani publici.

Cel mai probabil, biroul fostului preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, va fi folosit de către noul vicepreşedinte al administraţiei judeţene, Alexandru Băişanu.

Trebuie spus că o decizie similară cu cea a lui Cătălin Nechifor a fost luată şi de Gheorghe Flutur. După ce a câştigat mandatul de preşedinte al CJ Suceava, Flutur a decis ca biroul său să fie mutat de la etajul doi la primul etaj al Palatului Administrativ.


Intră acum și în grupul de