Inca o victima din cauza pamantului. O femeie de 71 de ani bagata in spital dupa o cearta privind o suprafata de teren


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 71 de ani din localitatea Forăşti, judeţul Suceava, a ajuns pe patul de spital după ce a fost victima unui scandal iscat vineri dimineata de la o suprafaţă de teren şi dreptul de posesie asupra acesteia.

Potrivit cercetărilor efectuate de organele de ordine, agresorul este un bărbat de 54 de ani din comuna Bahna, judeţul Neamţ, care se afla în vizită la ferma fratelui său din satul Roşiori, comuna Forăşti.

La un moment dat între bărbat şi bătrână a avut loc o discuţie în contradictoriu privitor la proprietatea unei bucăţi de teren situată între fermă și locuința victimei, în urma căreia agresorul a lovit-o cu o piatră în cap.

Se pare că lovitura a lăsat-o KO pe bătrână, la faţa locului deplasându-se un echipaj medical de urgenţă din cadrul Serviciului de Ambulanţă Fălticeni, care a acordat victimei îngrijiri de specialitate și a transportat-o apoi la Spitalul Municipal Fălticeni, femeia rămânând internată pentru continuarea investigațiilor medicale.

În cauză se efectuează cercetări față de agresor cu privire la comiterea infracțiunii de „loviri și alte violențe” ne-a comunicat Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de