Caravana X Factor ajunge in orasul lui Andrei Leonte. Oare si viitorul castigator va fi tot de la Iasi?

Caravana X Factor ajunge miercuri la Iaşi, oraşul din care provine câştigătoul primului sezon, Andrei Leonte. Talentul moldovenilor şi succesul lor la public a fost îndelung confirmat. Vedete precum Mihaela Rădulescu, Simona Gherghe, Daniel Buzdugan, Lora, Mihai Tristariu se află în topul celor mai cunoscute şi apreciate figuri din showbizul autohton şi provin din Moldova. Moldovenii au acum o nouă şansă de a se face remarcaţi. X Factor le oferă posibilitatea de a demonstra că au factorul X şi de a intra în cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro.

După ce a străbătut jumătate de ţară, caravana X Factor ajunge miercuri în inima Moldovei. Răzvan şi Dani le dau întâlnire românilor pe 27 iunie la Palas Iaşi, în Piaţa Ştefan cel Mare. De la ora opt, toţi cei care cred că au factorul X sunt aşteptaţi să convingă că au voce, charismă, pot face show şi transmite emoţie. Drumul lor spre celebritate poate începe chiar acum.

Câştigătorul primului sezon X Factor, deşi s-a făcut remarcat la audiţiile din Bucureşti, vine din Moldova. După ce a trăit o perioada la Vaslui, Andrei Leonte s-a mutat la Iaşi, oraşul de care îl leagă cele mai multe amintiri. Acolo a început să se gândească serios să facă muzică şi tot la Iaşi şi-a trăit adolescenţa.

Iaşiul este penultimul oraş în care echipa Antenei 1 cauta factorul X. Prima faza a audiţiilor se va încheia pe 1 iulie la Bucureşti.

Programul complet al audiţiilor poate fi aflat de pe www.xfactor.a1.ro
sau de pe pagina oficiala de Facebook a show-ului: http://www.facebook.com/xfactor.romania.

De mai bine de 18 ani, Antena 1 este unul dintre cei mai importanţi competitori pe piaţa media din România, statut câştigat prin respectul pentru telespectatorii pe care i-a ţinut mereu aproape. Cu o echipă de oameni deosebiţi în spatele camerelor, cu vedete îndrăgite şi formate de succes, Antena 1 îşi menţine poziţia de lider în programe de divertisment, dând viaţă spectacolului şi oferind inspiraţie pentru milioane de telespectatori. Antena 1 face parte din cel mai important grup de media românesc, dezvoltat organic din resurse proprii, pentru care performanţa rămâne o valoare constantă.