Surprinsi in timp ce vroiau sa sparga un magazin din Frasin, doi hoti au ignorat focurile de arma ale politistilor si s-au facut nevazuti


Intră acum și în grupul de

Focuri de armă trase de organele de ordine au răsunat la miezul nopţii dintre duminică şi luni în oraşul Frasin, judeţul Suceava, după ce, potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, în jurul orelor 01:20, o patrulă mixtă poliție-jandarmi aflată în serviciul de patrulare pe raza localităţii, a surprins pe strada Valea Seacă, două persoane de sex masculin ce încercau să forțeze ușa de la intrarea într-un magazin mixt.

La vederea organelor de ordine, cei doi au întrerupt orice activitate şi au luat-o la fugă prin noapte.

„Imediat s-a procedat la urmărirea acestora, fiind somați verbal să se oprească, ocazie cu care un agent de poliţie din cadrul Poliţiei oraşului Frasin a folosit armamentul din dotare, trăgând două focuri în plan vertical, însă fără ca autorii să se oprească”, ne-a declarat insp.princ. Gabriel Panţiru, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Suceava.

Cu ocazia cercetării la fața locului s-a stabilit că autorii au smuls din balamale gratiile de la una din ușile de acces în magazin, după care au spart geamul respectivei uși din termopan cu ajutorul unui par de lemn, însă nu au reușit să pătrundă în interior, fiind surprinși de patrula de siguranță publică.

„Din cauza condițiilor de luminozitate scăzute, autorii nu au putut fi identificați, iar cercetările continuă pentru identificarea autorilor”, a mai adăugat Gabriel Panţiru.


Intră acum și în grupul de