Un barbat din Siret, judetul Suceava, a murit strivit de lama unui excavator


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din localitatea Siret, judeţul Suceava, s-a stins din viaţă, după ce a fost strivit de lama unui excavator pe ca îl împrumutase să execute unele lucrări în interes personal, în gospodărie.

Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul s-a petrecut luni dimineaţă, aproape de orele 10:00, pe strada 28 Noiembrie din localitate.

Omul de pe excavator a pornit utilajul şi s-a apucat de treabă, însă la scurt timp, acesta s-a defectat, moment în care victima a încercat să-l repornească de la o bobină situată sub caroseria utilajului, motiv pentru care a intrat într-un spațiu situat între lamela nivelatoare a excavatorului și caroserie, lovind bobina cu un ciocan.

„În acel moment, excavatorul a pornit, iar lama acestuia s-a ridicat strivindu-l pe bărbat de caroseria utilajului”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, care a adăugat că şoferul excavatorului se afla în momentul producerii accidentului în faţa utilajului sărind cât a putut de repede pentru a opri lama.

După ce l-a eliberat pe om, care era în stare de inconștiență, acesta a fost transportat la Spitalul Orășenesc Siret pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă la scurt timp, a decedat în urma leziunilor suferite.


Intră acum și în grupul de