Autoturism confiscat de organele de ordine, dupa ce soferul acestuia a fugit de un echipaj de politie si apoi l-a abandonat


Intră acum și în grupul de

Parcul auto al Secţiei nr.5 Poliţie Rurală Botoşana este mai bogat cu un autoturism după ce organele de ordine au confiscat în noaptea de miercuri spre joi o maşină a cărui şofer a fugit de un echipaj de poliţie apoi a abandonat autovehiculul.

Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc în jurul orelor 02:40, când lucrători ai Secţiei de Poliţie din Botoşana, aflaţi în timpul serviciului, au efectuat semnalul regulamentar de oprire pentru un autoturism cu număr provizoriu ce se deplasa pe DJ 178, pe raza localităţii.

Conducătorul auto însă nu a oprit şi şi-a continuat deplasarea circa 500 metri, maşina fiind găsită imediat abandonată într-o livadă.

“Cu ocazia verificărilor în baza de date, s-a stabilit că numărul provizoriu este expirat din luna septembrie a anului 2010 şi a fost atribuit unei persoane de 60 de ani din oraşul Cajvana”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Autoturismul a fost ridicat şi indisponibilizat în curtea secţiei de poliție, iar cercetările sunt continuate pentru identificarea conducătorului auto.


Intră acum și în grupul de