Batrana de 77 de ani din Gura Humorului, lovita in plin de un sofer de 34 de ani, pe trecerea de pietoni


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 77 de ani din oraşul Gura Humorului şi-a găsit, joi, sfârşitul, după ce a fost lovită de o maşină chiar pe trecerea de pietoni, pe când încerca să traverseze strada.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a fost înregistrat în jurul orelor 10:45, pe strada Ştefan cel Mare din localitate, pe când şoferul unei autoutilitare ce tracta o remorcă, în vârstă de 34 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, nu i-a păsat că sunt pietoni ce traversează strada şi nu a acordat prioritate de trecere, lovind-o în plin pe biata femeie.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală grava a bătrânei care a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral acut, plagă regiunea lombară dreapta şi stop cardio respirator în fază de resuscitare, iar după aproape o oră de la producerea accidentului s-a stins din viaţă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice.


Intră acum și în grupul de