Acasă Actualitate Batrana de 77 de ani din Gura Humorului, lovita in plin de...

Batrana de 77 de ani din Gura Humorului, lovita in plin de un sofer de 34 de ani, pe trecerea de pietoni


Intră acum și în grupul de

O bătrână de 77 de ani din oraşul Gura Humorului şi-a găsit, joi, sfârşitul, după ce a fost lovită de o maşină chiar pe trecerea de pietoni, pe când încerca să traverseze strada.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a fost înregistrat în jurul orelor 10:45, pe strada Ştefan cel Mare din localitate, pe când şoferul unei autoutilitare ce tracta o remorcă, în vârstă de 34 de ani, din municipiul reşedinţă de judeţ, nu i-a păsat că sunt pietoni ce traversează strada şi nu a acordat prioritate de trecere, lovind-o în plin pe biata femeie.



În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală grava a bătrânei care a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu traumatism cranio cerebral acut, plagă regiunea lombară dreapta şi stop cardio respirator în fază de resuscitare, iar după aproape o oră de la producerea accidentului s-a stins din viaţă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i-au fost recoltate probe biologice.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version