Prefectul Florin Sinescu ia masuri pentru ca sanatatea si siguranta populatiei sa nu fie puse in pericol cand se organizeaza zilele localitatilor


Intră acum și în grupul de

“Facem un apel către primari să aibă în vedere atunci când organizează evenimente de genul zilele localităţilor”, a declarat prefectul de Suceava, Florin Sinescu, care a dispus, printr-un ordin, înfiinţarea unor comisii mixte de control care să verifice respectarea legislaţiei la desfăşurarea de evenimente dedicate zilelor localităţilor din judeţ în special privind respectarea regulilor de comercializare a produselor şi serviciilor în locuri publice.

Totodată a fost stabilite, printr-un protocol, atribuţii de control pentru reprezentanţii IJP, IJJ, DSP, DSVSA, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorului, ISU şi Garda de Mediu, iar coordonarea comisiilor mixte va fi făcută de prefect.

„Intenţia noastră nu este să dăm amenzi, vrem să ne asigurăm că sunt respectate regulile de comercializare a produselor şi serviciilor în locuri publice”, a ţinut să precizeze reprezentantul Guvernului în teritoriu. El a spus că trebuie făcut front comun pentru asigurarea sănătăţii şi siguranţei populaţiei. „Trebuie să facem front comun pentru a ne asigura că sănătatea şi siguranţa populaţiei nu sunt puse în pericol la acest gen de manifestări”, a conchis prefectul.


Intră acum și în grupul de