Doi tineri din Slatina au distrus un autoturism si i-au amenintat cu moartea pe proprietarii acestuia


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din localitatea Slatina, judeţul Suceava, sunt căutaţi acum de poliţişti pentru a răspunde în faţa legii după ce şi-au bătutu joc de un autoturism străin, distrugându-l, după care i-au ameninţat cu moartea pe proprietarii acestuia pentru că aşa au vrut ei.

Potrivit biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentul a avut loc vineri după-amiază în jurul orelor 16:30 pe când un bărbat de 60 de ani însoţit de soţia sa de 55 de ani, din localitatea Herla, comuna Slatina, au venit în vizită la o cunoştinţă din comună.

Nu au apucat bine să parcheze maşina proprietate în faţa porţii gazdei că la faţa locului şi-au făcut apariţia un consătean de 29 de ani însoţit de un tânăr necunoscut care din motive necunoscute au început să-l i-a la pumni pe bărbat în timp ce o ameninţau cu moartea pe femeie.

„La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției Municipiului Fălticeni care a constatat că, după ce l-au lovit pe bărbat, tinerii au provocat distrugeri autoturismului, respectiv geamurile laterale stânga și dreapta față și spate sparte, cauciucurile tăiate, oglindă laterală stânga spartă și portiere stânga față și spate înfundate, după care au plecat de la fața locului, provocând indignarea persoanelor ce se aflau de față” ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru.

Omul bătut a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, în vederea acordării de îngrijiri medicale iar între timp s-au dispus măsuri de căutare şi prindere a celor doi autori care în prezent sunt dispăruţi de la domiciliu.


Intră acum și în grupul de