Bataie ca-n filme intre doi frati si un consatean, intr-un bar din Fantana Mare


Intră acum și în grupul de

Consumul excesiv de băuturi alcoolice întunecă judecata oamenilor iar acest lucru o poate confirma şi o bătaie ca în filme care a avut loc vineri seară într-un bar de pe raza localităţii Fântâna Mare, judeţul Suceava.

În urma altercaţiei, potrivit purtătorului de cuvânt din cadrul IPJ Suceava, insp.princ. Gabriel Panţiru, doi fraţi au ajuns la spital iar un consătean de-al lor în arestul poliţiei.

Întreaga poveste a început în jurul orelor 18:00 pe când în barul cu pricina, între un om de 62 de ani şi doi fraţi de 34 şi respectiv 29 de ani, toţi din Fântâna Mare, a izbucnit o ceartă care în scurt timp s-a transformat într-o bătaie în toată regula, toţi trei lovindu-se reciproc.

În timpul bătăii însă bărbatul de 62 de ani a scos şi un cuţit pe care îl purta la el cu care l-a înjunghiat pe unul dintre fraţi în zona toracică. Sărind în ajutor celălalt frate a reuşit să-l deposedeze pe cuţitar de arma albă dar imediat o halbă de bere trimisă de acelaşi atacator direct în capul tânărului l-a lăsat pe acesta incosnştien pe podeaua barului.

Potrivit surselor citate la faţa locului a sosit o ambulanţa care a transportat tinerii la Spitalul Municipal Fălticeni iar faţă de agresor s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, lovire sau alte violenţe şi port fără drept al cuţitului, învinuitul urmând să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de