Nu se va face nimic pentru a rezolva marile probleme ale judetului”, sustine liderul UNPR, Catalina Vartic


Intră acum și în grupul de

COMUNICAT DE PRESA
S-a terminat constituirea noilor consilii locale, a consiliului judetean si este timpul ca la Suceava sa inceapa sa se faca administratie. UNPR are in urma alegerilor din 10 iunie 2012, 55 de consilieri locali si 3 viceprimari. Le uram succes alesilor locali, indiferent de culoarea politica si le dorim sa nu uite ca trebuie sa faca administratie pentru oamenii care i-au ales.

Votul dat pe 10 iunie a fost unul negativ, asteptarile cetatenilor au fost si sunt mari. Au votat pentru schimbare si este important ca noua echipa cistigatoare sa faca cu adevarat ceva pentru oameni. Daca dincolo de euforia cistigului nu se va face nimic pentru a rezolva marile probleme ale judetului, dezamagirea populatiei va fi mult mai mare si la alegerile parlamentare votul negativ va atinge toata clasa politica.

Lipsa locurilor de munca, infrastructura precara, problemele din sanatate si invatamint, greutatile agentilor economici, problema gunoiului menajer, problema incalzirii populatiei la iarna sunt probleme care asteapta o rezolvare. In conditiile in care se prevede ca in Romania si in Europa, criza economica se va adinci si efectele vor fi mult mai dureroase, e nevoie ca noua conducere a judetului sa inceapa sa ia masuri concrete pentru stimularea activitatii din judetul Suceava.

Daca lupta politica va continua si singura preocupare va fi “marcarea unui teritoriu cucerit”, platirea unor polite, schimbarea unor sefi, strict pe aceleasi criterii politice, daca nu se va vorbi de competenta, de specializare, daca nu se va incerca dialogul pe proiecte si ideii , perioada urmatoare va fi mai grea decit cea care a trecut.

UNPR a tras semnalul de alarma si in Campania electorala si va incerca si pe viitor sa convinga politicienii din Suceava ca este timpul sa schimbam mentalitati si moduri de lucru, este timpul in care oamenii sa lucreze impreuna si sa construiasca ceva.

Este timpul in care oamenii puternici si curajosi sa ia masuri puternice si curajoase, este timpul sa invatam sa respectam ce am promis, este timpul sa invatam sa respectam omul simplu, adversarul politic si sa ne respectam pe noi, facind ceva cu adevarat pentru binele comunitatii din care facem parte.

Catalina Vartic
Presedinte UNPR Suceava


Intră acum și în grupul de