Fara a avea nici un drept, s-a suit pe un motociclu, a intrat din plin intr-un grup de persoane apoi a fugit de la fata locului


Intră acum și în grupul de

Inconştienţa unor tineri depăşeşte toate limitele posibile. La fel s-a petrecut vineri noapte în jurul orelor 22:30 pe raza localităţii Gura Humorului, judeţul Suceava.

Conform datelor obţinute din partea Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, un tânăr de 20 de ani din oraşul Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, care nu deţine permis de conducere pentru niciun fel de categorie de autovehicule, după ce a băut bine s-a suit fără nici o grijă la ghidonul unui motociclu, luând cu el şi o tânără de 16 ani din municipiul Suceava.

În timp ce conducea motociclul, pe drumul de acces către Pârtia de Schi „Şoimul” din oraşul Gura Humorului, drum de acces temporar închis circulaţiei publice, din cauza conducerii imprudente, dar şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pierdut controlul asupra direcţiei, acroşând un grup de spectatori ce urmăreau un concert ce se desfăşura pe scena amplasată în partea stângă a drumului.

Fără să-i pese de nimic, după impact conducătorul motociclului a fugit pur şi simplu de la locul faptei fără să se uite înapoi, dar a fost găsit după aproximativ două ore de organele de ordine.

Testat cu aparatul etilotest, rezultatul tânărului nemţean a indicat 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de