Perseverenti in dorinta de a fura, doi tarani din Spataresti, judetul Suceava, surprinsi de proprietari in decurs de cateva minute in noaptea de sambata spre duminica


Intră acum și în grupul de

Cel mai proaspăt exemplu care să confirme perseverenta intru infractiuni a fost oferit pe parcursul nopţii de sâmbătă spre duminică de doi ţărani din satul Spătăreşti, comuna Fântâna Mare, judeţul Suceava.

Aceştia au fost surprinşi de doi proprietari ai bunurilor pe care doreau să le fure, la distanţă doar de câteva minute între cazuri.

Potrivit informaţiilor oferite de Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, incidentele au avut loc între 03:15 şi 03:20, grupa operativă din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Rurală Bogdăneşti, chemată în ajutor de victime, constatând că prima dată, cei doi spărgători consăteni, unul de 19 iar celălalt de 50 de ani, în timp ce se deplasau spre casă pe DC 2, în localitatea de domiciliu, au găsit parcată pe marginea drumului o autoutilitară şi imediat a încolţit în gândul lor ideea spargerii acesteia.

După ce au forţat însă o portieră a acesteia şi au intrat în maşină hoţii au dat nas în nas cu proprietarul acesteia, un timişorean care dormea în autovehicul. Speriaţi de întâlnire au luat-o la fugă mai departe dar la scur timp le-a venit altă idee. Să fure din ograda unui gospodar din comună.

Conform surselor citate, cel mai tânăr dintre spărgători, a pătruns în ograda omului prin escaladarea gardului dar aici a fost surprins de către proprietar care dormea pe o canapea în curte. Să nu rămână dator că nu a putut fura nimic, la plecare, tânărul a distrus, lovind cu picioarele, o banca din lemn din fața porții locuinței victimei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti cei doi spărgători au fost găsiţi la o stâna din apropiere, aceştia alegându-se cu dosare penale pentru comiterea infracțiunilor de tentativă la furt calificat, violare de domiciliu și distrugere, care urmează a fi soluționate procedural.


Intră acum și în grupul de