In loc sa primeasca banii pentru zilele lucrate, un tanar de 25 de ani din Basarabi s-a ales cu o sticla in cap de la patron


Intră acum și în grupul de

Pentru că a avut ”nesimţirea” să ceară banii pe care îi merita în schimbul zilelor lucrate, un tânăr de 25 de ani din localitatea Basarabi, comuna Preuteşti, judeţul Suceava, s-a ales cu o sticlă în cap de la patronul unde muncise.

Potrivit IPJ Suceava, incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orelor 18:00, când victima însoţită de fratele său s-au deplasat la un bar din localitate pentru a rezolva cu administratorul, un consătean de 57 de ani, o problemă referitoare la o sumă de bani, tânărul lucrând ca zilier la proprietarul barului.

În câteva minute de la întâlnire însă, între cele trei persoane discuţia a degenerat, împrejurare în care patronul localului a fost lovit la o mână, iar ca răspuns acesta i-a trimis o sticlă direct în cap fostului angajat.

Conform surselor citate la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă care l-a transportat pe tânăr la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-au oferit îngrijiri medicale de specialitate fără însă a avea nevoie de internare, unitate medicală unde s-a prezentat şi administratorul barului pentru a primi un plasture pe mână.

Cercetările sunt în curs de desfăşurare, până în prezent cele două persoane implicate depunând reciproc plângeri prealabile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe urmând a se prezenta la Serviciul de Medicină Legală Suceava pentru examinare şi acordarea de certificate medico-legale.


Intră acum și în grupul de