Ioan Balan: „Reconstructia PDL a inceput!”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, a declarat la finele Convenției naționale a partidului, care a avut loc sîmbătă la București, și unde și-a adjudecat detașat fotoliul de secretar general adjunct al PDL, fiind responsabil pe zona Moldova, că ”reconstrucția PDL a început și ea se va face temeinic si cu oameni de valoare”.

Noul secretar general-adjunct al PDL a ținut să aprecieze modul în care au decurs lucrurile la Convenție și faptul că Vasile Blaga a fost ales lider național, el fiind unul dintre fanii declarați ai noului președinte.

”Principala noastra preocupare pentru perioada următoare va fi reoganizarea în judetele din Moldova astfel încât să recâștigăm încrederea electoratului.

Primarii PDL vor fi pentru viitor principale noastre punti de comunciare cu electoratul și vom face tot ce ne stă în putință pentru ca aceștia să își pună în aplicare pogramele si proiectele cu care au câștigat alegerile locale, în condițiile unei guvernări USL.

Va fi de asemenea foarte important să reorganizăm rețeaua electorală și să dobândim posibilitatea de a ne face auziți la cât mai multă lume.

Va trebui să explicăm ce am făcut in guvernarea PDL și că acestea au fost singurele soluții corecte pentru vremurile de criză profundă pe care le-a trecut Uniunea Europeană si România.

Unitatea PDL este o altă coordonată pe care o vom urmări atent în perioada care vine până la alegerile generale”, a declarat la putin timp după anunțarea votului, deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de