Acasă Actualitate Doua accidente de circulatie petrecute pe fondul depasirilor neregulamentare

Doua accidente de circulatie petrecute pe fondul depasirilor neregulamentare


Intră acum și în grupul de

Viteza excesivă şi neatenţia la volan au făcut ca pe parcursul după-amiezii de vineri în judeţul Suceava să se înregistreze două accidente grave de circulaţie după ce şoferii maşinilor vinovate de producerea incidentelor rutiere s-au angajat în depăşiri.

Potrivit IPJ Suceava, unul dintre accidente a avut loc în jurul orelor 17:00, în afara municipiului Rădăuţi, pe DN 17. Aici, un tânăr de 25 de ani, din comuna Marginea, în timp ce conducea autoturismul, s-a angajat în depăşirea unui autovehicul care circula în faţa sa, fără a se asigura corespunzător.



În depăşirea aceleaşi maşini era deja angajat un alt autoturism condus de şofer de 20 de ani, din aceeaşi comună şi a intrat în coliziune laterală cu acesta, care a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovind o cabalină aflată în partea dreaptă a părţii carosabile după care a intrat în coliziune cu stâlpul de la poarta de acces a unei societăţi comerciale.

Cel de-al doilea incident auto a avut loc aproape de orele 20:00 în afara localităţii Horodnic de Jos, judeţul Suceava, pe DN 2H, când un tânăr de 20 de ani, din comuna Voitinel, s-a angajat în depăşirea unui autoturism care circula în faţa sa, acroşându-l în partea stângă spate, situaţie în care cei doi conducători au pierdut controlul asupra direcţiei de mers, lovind un copac de pe marginea dreapta a drumului şi un podeţ.

Din fericire în ambele cazuri nu s-au înregistrat persoane decedate iar tuturor conducătorilor auto le-a fost efectuată testarea cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version