Flutur: „Este timpul ca partidul sa se aseze in formatie de lupta, umar langa umar” (INREGISTRARE AUDIO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur, consideră că PDL poate recâştiga voturile electoratului dacă va fi unit şi va strânge rândurile.

Flutur a spus în cadrul Convenţiei Naţionale Extraordinare a PDL, unde a fost ales secretar general al partidului, că e momentul ca PDL să arate din nou că este numărul unu la organizare şi numărul unu la combativitate politică.

El a subliniat că Vasile Blaga este omul potrivit pentru conducerea PDL şi că alegerea acestuia în fruntea partidului va asigura solidaritate, stabilitate, viziune şi disciplină.

“Ne putem îmbunătăţi performanţele doar dacă strângem rândurile, dacă vorbim pe o singură voce şi dacă milităm toţi pentru acelaşi scop”, a spus Flutur.

El a arătat că este timpul ca partidul să se reaşeze în “formaţie de luptă, umăr lângă umăr”.

“Deciziile pe care le vom lua în forurile partidului trebuie respectate de toată lumea, fără excepţie”, a mai spus Flutur.

El a arătat că este timpul ca PDL să-şi reintre în rolul de partid de opoziţie şi să vină cu soluţii, dar şi să critice constant actuala guvernare.

“Au început cu stângul şi guvernează dându-şi cu stângul în dreptul. În loc să se ocupe de economie, de salarii sau de absorbţia fondurilor europene, USL face restauranţie, loveşte în statul de drept şi se ocupă de răzbunări politice”, a precizat Flutur.

El le-a spus democrat-liberalilor că la putere se află o forţă “a urii şi răzbunării” şi că zi de zi USL pierde din voturi prin acţiunile sale şi că reprezentanţii PDL trebuie să câştige aceste voturi pe care Uniunea le pierde.

“Armele noastre trebuie să fie soluţiile pentru România”, a declarat Flutur care a adăugat că democrat-liberalii trebuie să dea un semnal de unitate şi stabilitate

“Suntem în plin şantier de reconstrucţie a dreptei”, a mai spus Flutur care consideră că PDL trebuie să construiască un parteneriat cu toţi cei care se opun stângii.

“Azi începe reconstrucţia PDL, azi dăm semnalul pentru reconsolidarea forţelor de dreapta”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

În acelaşi discurs, Gheorghe Flutur a dat asigurări primarilor PDL că vor fi apăraţi de partid “în faţa oricărui abuz”.

“Le spun clar tuturor primarilor noştri: vă vom apăra în faţa oricărui abuz”, a mai spus Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de